Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen viestisovellus menettää tuen tekstiviesteille – Hangouts-käyttäjän kannattaa vaihtaa palvelua

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Googlen pikaviestisovellus Hangouts menettää tuen tekstiviesteille tänään. Tämä ei tule yllätyksenä, sillä Google kertoi pari kuukautta sitten, että tekstiviestit eivät toimii Hangouts-sovelluksessa 22.5. jälkeen.

Android Messages on korvannut Hangoutsin virallisena tekstiviestisovelluksena Googlen Android-puhelimissa. Jos siis vielä satut käyttämään Hangoutsia ja haluat lähettää tekstiviestejä, täytyy sinun vaihtaa viestisovellusta.

Hangouts-sovellusta Google suuntaa nykyään enemmän yrityskäyttäjien suuntaan ja kuluttajille on tarjottu muita vaihtoehtoja, kuten Android Messagesia.

Googlella ei näytä olevan kovinkaan selkeää suunnitelmaa sen viestisovellustensa suhteen, sillä uusia palveluita esitellään kerta toisensa jälkeen ja tälläkin hetkellä Google tarjoaa useaa erilaista viestisovellusta.

Kesäkuussa tiensä päätöksen tulee Google Talk. Tällä hetkellä Googlella on edelleen useita palveluita: Android Messages, viestien Allo ja videopuhelujen Duo. Yrityskäyttäjille Hangoutsista esiteltiin Hangouts Meet- ja Hangouts Chat -palvelut.

Android Messagesin voi ladata Android-puhelimelle Google Play -kaupasta. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi