Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Neljä uutta Apple Watch -ranneketta – sopivat yhteen Niken uusien kenkien kanssa

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Apple Watch Nike+:n uudet rannekkeet.

Apple esitteli Watch Nike+ -älykellonsa, joka on toteutettu yhdessä urheiluvaatteita ja -kenkiä valmistavan Niken kanssa. Nyt Apple Watch Nike+ -älykellolle on esitelty neljä uutta ranneketta, jotka on suunniteltu sopimaan yhdessä Niken Air VaporMax Flyknit -kenkien kanssa. Asiasta uutisoi AppleInsider. 

Uudet rannekkeet tulevat myyntiin kesäkuussa Applen sekä Niken verkkokauppojen kautta. Ne maksavat 49 dollaria, mutta Suomessa ne tulevat luultavasti maksamaan 59 euroa niin kuin muut Apple Watch Nike+:lle myytävät rannekkeet.

Pääosin Apple Watch Nike+ vastaa Applen Watch Series 2 -kelloja, mutta muutamia eroavaisuuksia löytyy. Ulkoisesti Nike+ eroaa muista Apple Watcheista Nike Sport -rannekkeillaan, jotka ovat tarjolla vain sen kanssa. Rannekkeet ovat fluoroelastomeerista valmistettuja, ja poikkeavat muista Watch-rannekkeista rei’ityksellään. Lisäksi Watch Nike+:t sisältävät erilaisia uniikkeja Nike-kellotauluja.

Apple Watch Nike+:n eri versiot.

Apple Watch Nike+:n eri versiot.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut