Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HP päivitti Surface Pro -kopionsa – enemmän tehoa ja tarkempi näyttö

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HP Spectre x2

Uudistettu HP Spectre x2.

Elektroniikkavalmistaja Hewlett-Packard on esitellyt uudistetun Spectre x2 -hybridilaitteensa. Microsoft esittelee näillä näkymin huomenna uuden version Surface Prosta, joten HP ehti julkistaa kilpailevan laitteensa juuri ennen Microsoftia.

Suurin muutos Spectre x2:ssa verrattuna viimevuotiseen malliin on sen suoritin. HP käyttää uuden Spectre x2:n eri versioissa Intelin seitsemännen sukupolven i-suorittimia, kun edeltäjässä käytettiin Intelin m-sarjan suorittimia. Spectre x2:sta tulee tarjolle Intel Core i5:llä ja i7:llä varustetut versiot. RAM-muistia on tarjolla 16 gigatavuun asti.

Näytön koko on edelleen pysynyt samassa 12,3 tuumassa, mutta Full HD -näyttö on vaihtunut tarkempaan. Nyt näytön tarkkuus on 3000 x 2000 pikseliä. Spectre x2:n näytönohjaimena toimii Intelin Iris Plus 650, joka tukee kahta 4K-näyttöä. Käyttöaikaa Spectre x3:lle luvataan kahdeksan tuntia. Uutuudessa on parhaimmillaan teratavu tallennustilaa ja Bang & Olufsenin kaiuttimet. Liitännöistä tarjolla on kaksi USB Type-C -porttia ja kuulokeliitäntä.

Uudistetun HP Spectre x2:n toimitukset aloitetaan kesäkuussa. Laitteen hinnat alkavat 999 dollarista. Suomessa hinnat lähtevät luultavasti reilusta tuhannesta eurosta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut