Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook vahvisti Messengerin uudistumisen

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Facebook Messengerin kotinäkymä uudistuu.

Facebook Messengerin kotinäkymä uudistuu.

Facebook on vahvistanut sen Messenger-sovelluksen etusivun uudistumisen. Suomessa uusi näkymä on ainakin pääosalla käyttäjistä ollut käytössä jo jonkin aikaa.

Uudistuksen vahvistaminen tarkoittaa muutoksen pysyvyyttä. Facebook on erityisesti viime aikoina kokeillut Messengerissä monenlaisia uudistuksia, joista osa on lopulta jäänyt osaksi sovellusta. Edellinen merkittävä uudistus nähtiin keskustelunäkymässä, kun viestin kirjoitusosio meni uusiksi.

Messengerin etusivu koostuu nyt kolmesta välilehdestä (Viestit, Aktiivinen sekä Ryhmät), joiden välillä on helppo liikkua sivusuunnassa pyyhkäisemällä. Viestit-osiossa näkyvät nykyisin myös 24 tuntia esillä pysyvät Messenger-päiväkuva- ja videojulkaisut.

Messengerin alareunan kuvakkeet tarjoavat nyt etusivun lisäksi pääsyn puheluihin, kameraan, ryhmiin sekä peleihin, jotka tässä laajuudessa ovat myös Messengerissä vielä varsin tuore lisäys. Lähitulevaisuudessa lisäyksenä alareunaan on tulossa kuvake myös selausnäkymään, joka esittelee suositeltuja yrityksiä ja palveluja.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. T

    Uudistaisivat ulkonäön sijaan sovelluksen toimivuutta sekä Messenger ja Messenger litessä.

Tuoreimmat jutut