Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung: Galaxy S8 -puhelimia myyty jo yli 5 miljoonaa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung on kertonut myyneensä yhteensä jo yli 5 miljoonaa Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelinta.

Galaxy S8 -puhelinten ennakkotilausten toimitukset käynnistyivät 21. huhtikuuta alkaen ja kaupoista puhelinta on saanut laajasti ympäri maailman 28. huhtikuuta lähtien. Yhteensä Galaxy S8 -puhelimet ehtivät kuukauden sisällä myyntiin jo 120 maassa. Suurista markkinoista Samsung ei ole vielä tuonut puhelinta myyntiin esimerkiksi Kiinassa.

Galaxy S8:n myyntiintulon yhdistettynä Samsungin muiden bisnesten yhä jatkuvaan vahvaan vetoon odotetaan johtavan sen raportoimaan ennätystuloksen kuluvalta vuosineljännekseltä.

Galaxy S8 -puhelinten suurin uudistus ovat kookkaammat näytöt, jotka kattavat aiempaa suuremman osan puhelimen etupuolesta. Galaxy S8:ssa näytön koko on 5,8 tuumaa ja Galaxy S8+:ssa 6,2 tuumaa.

Myyntiintulonsa jälkeen Galaxy S8 -puhelimet ovat kohdanneet myös joitakin ongelmia, kuten punertavat näytöt sekä yllättävät uudelleenkäynnistymiset.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut