Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple hautaamassa iPad minin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple iPad mini.

Apple iPad mini.

Applen suunnitelmissa on lopettaa iPad minin myynti, kertoo BGR-sivuston perustaja Jonathan S. Geller kuulleensa lähteeltään.

Tosin kummoista kristallipalloa ei iPad minin lopun näkeminen enää edes vaadi. Apple myy iPad miniä enää vain 128 gigatavun tallennusmuistilla sen jälkeen, kun se maaliskuussa uuden iPadin esitellessään yksinkertaisti mallistoaan.

Näillä näkymin iPad mini ei ole saamassa enää uudistuksia. BGR:n lähde ei osannut tarkentaa, aikooko Apple vielä jatkaa nykyisten versioiden myyntiä vai tuleeko iPad mini jo kohta tiensä päähän.

Apple voisi esimerkiksi pudottaa minin pois iPad-mallistosta, kun se esittelee pian iPad Pro -uutuutensa. Applelta odotetaan 12,9 tuuman iPad Pron päivittämisen ohella uutta 10,5 tuuman iPad Pro -mallia. Näiden julkistukset voivat tapahtua jo 5. kesäkuuta WWDC-kehittäjäkonferenssin avaavassa julkistustilaisuudessa.

BGR:n lähteen mukaan iPad miniltä tilan ovat syöneet kasvavat älypuhelimet, kuten iPhone 7 Plus. Tämä on näkynyt myyntiluvuissa. Pääosan iPadien pitkään jatkuneesta myynnin laskusta on arvioitu johtuneen iPad minin myynnin hiipumisesta suurempien mallien kysynnän pysyessä vakaampana.

iPad minin poistumisen jälkeen Applen iPad-mallisto voisi jatkossa koostua uusista 9,7 tuuman iPadista sekä iPad Prosta 10,5 ja 12,9 tuuman koossa.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Huono juttu, Mini on hyvä koko esim. lapsille!. 😕

Tuoreimmat jutut