Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei julkistaa pian uutta – tulossa läppäreitä ja hybridilaitteita

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Matebook

Huawein Matebook-laitteet.

Huawei kertoi tänään, että se pitää julkistustilaisuuden 23. päivä toukokuuta Berliinissä. Jo Twitter-päivityksestä selviää, että julkistettavat tuotteet ovat tietokoneita eikä uusia puhelimia luultavasti nähdä tilaisuudessa. Tuttu vuotaja Evan Blass on julkaissut aiemmin Twitterissä kuvan, jossa esiintyi kolme uutta Huawein MateBookia, jotka nähtäneen Berliinin tilaisuudessa.

Reilun viikon päästä MateBook D-, MateBook E- ja MateBook X -laitteet näkevät päivänvalon. Roland Quandtin mukaan MateBook X, koodinimi Pascal, olisi varustettu Intel Core I5-7200U -suorittimella ja kahdeksan gigatavun RAM-muistilla. MateBook X olisi vuotokuvien perusteella perinteisempi läppäri.

Huawei MateBook E olisi viimevuotisen MateBookin seuraaja ja olisi niin sanottu 2-in-1 -laite. Näyttö- ja näppäimistöosat eivät olisi yhtä, vaan laite toimisi myös tablettina. Laitteessa käytetään luultavasti Intelin Core M -suorittimia, joissa ei ole tuulettimia. MateBook D olisi MateBook X:n tapaan tavallisempi läppäri.

On mielenkiintoista nähdä, tulevatko uudet MateBookit myyntiin Windows 10:n täysversiolla vai kevyemmällä Windows 10 S -versiolla, jonka Microsoft esitteli hiljattain.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut