Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta tulossa Gear Fit Pro ja Gear POP – julkistus jo ensi viikolla?

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Samsungin nykyinen Gear Fit2.

Samsungin nykyinen Gear Fit2.

Samsung saattaa julkistaa ensi viikolla uudet puettavat Gear Fit Pro ja Gear POP -laitteet, spekuloi SamMobile-sivusto. Ensi viikolla 16.-17. toukokuuta järjestetään Tizen Developer Conference.

Uutuudet tulevat todennäköisesti perustumaan Samsungin kehittämälle Tizen-käyttöjärjestelmälle, mutta muuten tiedot ovat hyvin vähäisiä. SamMobile on arvellut, että uusi laite voisi kytkeytyä Samsungin kolme vuotta sitten esittelemään SAMI-terveysohjelmistoalustaan, ja olla yhtiön oma versio sen tuolloin esittelemästä Simband-referenssilaitteesta.

Käytännössä Gear Fit Pro voisi tavalla tai toisella viedä eteenpäin mittaustoimintoja ammattimaisempaan suuntaan. Perussykemittauksen rinnalle se voisi tuoda esimerkiksi kehon lämpötilan tai veren happipitoisuuden mittauksen.

SamMobilen tietojen mukaan Gear Fit Pron mallikoodi olisi SM-R365 ja mahdollisesti samalla julkistettavan Gear POPin SM-R600.

Samsung on jo hyvän aikaa sitten hakenut itselleen Gear Fit Pro -tavaramerkin.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi