Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Luotettava taho: uusi huippu-iPhone viivästyy parilla kuukaudella – ja senkin jälkeen sitä on vaikea saada

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Jos Applen kunnianhimoiset suunnitelmat toteutuvat, tulee uudesta huippu-iPhonesta tällainen.

Jos Applen kunnianhimoiset suunnitelmat toteutuvat, tulee uudesta huippu-iPhonesta tällainen.

Applen suunnitelmien kenties osuvimpana paljastajana tunnettu KGI Securitiesin mystinen analyytikko Ming-chi Kuo on julkaissut uuden raportin, joka vahvistaa jälleen useita viimeaikaisia huhuja: uusi huippu-iPhone on todella tulossa vasta tavallista aikataulua myöhemmin – ja kahden muun iPhone-uutuuden perässä.

Kuon mukaan uuden iPhone-huippumallin massatuotanto pääsee vauhtiin vasta loka-marraskuussa, kun tavallisesti tämä on viime vuosina tapahtunut elo-syyskuussa. Myöhemmin alkavan tuotannon myötä uuden iPhonen saatavuus tulee olemaan koko loppuvuoden vielä tavallistakin huomattavasti heikompi.

Uuden monilla uudistuksilla varustetun huippu-iPhonen – saa se sitten nimekseen iPhone 8, iPhone X tai iPhone Edition – lisäksi Applelta odotetaan iPhone 7s ja iPhone 7s Plus -malleja, jotka ovat tulossa normaalissa aikataulussa.

Uusi huippu-iPhone on saamassa koko etupuolen täyttävän näytön, ensi kertaa ikinä iPhonessa OLED-näyttötekniikalla, Applen uuden A11-järjestelmäpiirin, uudelleen suunnitellun 3D Touch -kosketuskomponentin, 3D-mallinnusantureita mahdollisesti kahden etukameran kaveriksi sekä langattoman latauksen. Lisäksi myös Touch ID -sormenjälkitunnistimen integroimisesta osaksi näyttöä on huhuttu laajasti. Useat uudet teknologiat ovatkin syy viivästymiseen.

Uuden huippu-iPhonen pitkittyvä odotus syö myös Applen myyntiä tänä vuonna, ennustaa Kuo. Hän laski ennustetaan iPhone-uutuuskolmikon tälle kalenterivuodelle sijoittuvista toimituksista 110 miljoonasta 80-90 miljoonaan puhelimeen.

(Mainos: Osallistu tästä arvontaan ja voita OnePlus 5 -puhelin ja Elisan liittymä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut