Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Parempi tapa ladata puhelin” – tämä telakka ottaa puhelimesi vastaan ja asettaa latauksen automaattisesti

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

AutoDock

Kaikille älypuhelimen käyttäjille varmasti tuttua on yrittää tähdätä latausjohtoa puhelimen liitäntään tai puhelinta telakan liittimeen. Langaton lataus taas tuppaa olemaan hidas, ja siinäkin puhelimen asettelulla on vaikutusta latauksen toimintaan. AutoDock on telakka, jolla puhelimen asettamisen lataukseen on tarkoitus käydä nopeasti ja helposti.

AutoDock ikään kuin ottaa puhelimen vastaan käyttäjältä ja asettaa sen automaattisesti lataukseen, eikä käyttäjän tarvitse itse tähtäillä tai asetella puhelinta. Puhelin vain pudotetaan pystyssä telakkaan, ja telakan pienet käsivarret keskittävät puhelimen telakkaan, minkä jälkeen latausliitin työntyy automaattisesti puhelimen liitäntään. Vaatimuksina on, että puhelin on sopivan kokoinen, 5–6-tuumainen, ja latausliitäntä sijaitsee keskilinjalla. Puhelin irtoaa telakasta, kun kättä heilauttaa telakan oikealla sivulla.

AutoDock

AutoDock on tarjolla joko Lightning-, micro-USB- tai USB-C-liitännällä, eli se tukee käytännössä kaikkia nykyisiä latausliitäntöjä. Säätövaran ansiosta lataus toimii myös jopa enintään neljä millimetriä paksun suojakuoren kanssa. Latausteho riippuu käytettävästä virtalähteestä, eli AutoDockin voi yhdistää puhelinvalmistajan omaan pikalaturiin, jolloin pikalataus on käytössä. AutoDockin voi kytkeä myös tietokoneeseen tiedonsiirtoa varten, ja USB-C-versio tukee myös USB 3.1 -standardia.

AutoDock on ennakkotilattavissa Kickstarterissa tällä hetkellä edullisimmillaan 39 dollarin hinnalla, ja suositushinnaksi on kaavailtu 49 dollaria. Kampanja jatkuu 17. toukokuuta asti ja kampanjan toteutumiseen tarvitaan yhteensä 40 000 dollaria. Tätä kirjoitettaessa kasassa on hieman alle puolet. Toimitusten on määrä alkaa tammikuussa 2018.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. tieto kone guru

    Kyl mu magneettitelakka on toiminut ilman säätöä, en vaihtaisi sitä tuollaiseen.