Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: voisiko Nokia 9 -huippupuhelin näyttää tältä?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.

Lisää uusia Nokia-älypuhelimia on tulossa. Vielä toistaiseksi Nokia 6:ta suuremmista numeroista ei ole nähty kovinkaan varteenotettavia huhuja saati vuotoja. Hiljattain verkkoon kuitenkin ilmestyi väitettyjä piirroskuvia Nokia 9:stä.

Nyt kuvien perusteella on luotu alta löytyvä video, joka esittelee mahdollisen Nokia 9:n ulkonäköä ja muotoja. Nokia 9:ssä näyttö kattaa niin laajasti etupuolen, ettei erillistä sormenjälkitunnistinta näyttäisi enää etupuolella olevan. Sen sijaan sen paikka olisi takana yhdessä kaksoiskameran kanssa.

Kuten aina ja erityisesti näiden Nokia-paljastusten kanssa, kannattaa kaikkiin huhuihin ja vuotoihin suhtautua riittävällä varauksella. Mahdollista on, että aiemmilla piirroksilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Toistaiseksi oikeastaan varmasti tiedetään ainoastaan vasta HMD Globalin aikovan julkistaa vielä lisää uusia Nokia-älypuhelimia tänä vuonna Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n jatkoksi. Kaikki muu on vielä epävarmaa ja enemmän tai vähemmän pelkkää spekulaatiota.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Nätti konsepti laite, odotellaan syksyä jolloin lippulaiva todennäköisesti tulee.

  2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Miten tuollaiseen reunattomaan näyttöön hankitaan suojakuoret? Itse ainakin tykkään, että suojakuorten tulee ulottua ulommas kuin näytön lasi niin, että jos puhelin putoaa suoraan näyttö edellä maahan, suojakuorten reuna ottaa ensimmäisen osuman, eikä näytön lasi. Ihan hemmetin ärsyttävää, kun yrittää vaikka sovelluskuvaketta siirtää toiselle sivulle ja se tökkää siihen reunaan, kun sormea ei saa vedettyä näytön laitaan asti. 😫😡

  3. Hendriks

    No hyvä luoja, toivottavasti ei!. 👎🤔

Tuoreimmat jutut