Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n uuden käyttötavan älypuhelimiin tuova huippupuhelin julkistetaan 16. toukokuuta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC U. Evan Blassin vuotama kuva.

HTC U. Evan Blassin vuotama kuva.

HTC on Twitterissä kertonut aikovansa lanseerata uuden huippupuhelimensa 16. toukokuuta. HTC:n uudessa huippupuhelimessa on yksi merkittävä erikoisuus.

HTC käytännössä jo vahvistaa tulevan HTC U -puhelimensa tukevan puristamisen tunnistusta. HTC U:n metalliset sivureunat sisältävät antureita, jotka mahdollistavat lukemattomien eri toimintojen, jotka ovat myös käyttäjän valittavissa ja muunneltavissa, suorittamisen. Ominaisuus tunnetaan Edge Sense -nimellä.

Mobiilialan tunnettu vuotaja Evan Blass on jo paljastanut HTC U:sta vuotokuvia. Lisäksi puhelimen muita Blassin aiemmin paljastamia ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja 12 megapikselin takakamera (Sony IMX362) sekä 16 megapikselin etukamera (Sony IMX351). Sisäistä tallennusmuistia on joko 64 tai 128 gigatavua, joka on laajennettavissa microSD-muistikortein. Puhelimessa ei ole enää 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Pölyn- ja vedenkestävyydeltään HTC U on IP57-luokiteltu eli kestää upotuksen metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi