Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vanha Apple-laite käytössä? Nyt sinäkin saat iWork- ja iLife-sovellukset ilmaiseksi

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Apple iPad Air ja iLife- ja iWork-sovelluksia

Apple on muuttanut iWork- ja iLife-ohjelmistokokonaisuuksiensa sovellukset nyt täysin ilmaisiksi – myös vanhoilla Apple-laitteilla.

Vuonna 2013 sovellukset muuttuivat ilmaisiksi uusissa laitteissa, kun ne siihen asti olivat olleet erikseen maksullisia kaikille. Tästä eteenpäin ilmaiseksi sovellukset voivat ladata myös käyttäjät, jotka vielä jatkavat vuoden 2013 tai vanhemman Macin tai iOS-laitteen käyttöä.

iLife-sovellukset iMovie videonmuokkaukseen ja GarageBand musiikintekoon maksoivat aiemmin 4,99 euroa iOS-laitteissa ja iMovie jopa 14,99 euroa Maceille. iWork-sovellukset Pages tekstinkäsittelyyn, Numbers taulukkolaskentaan ja Keynote esityksiin maksoivat puolestaan aiemmin 9,99 euroa iOS-laitteille ja 19,99 euroa Maceille.

Vanhojen Apple-laitteiden käyttäjien ei kuitenkaan kenties kannata liikaa innostua ilmaisista sovelluksista. Päätöksen on nähty kielivän Applen aikeesta lopettaa tuki 32 bitin laitteille ja sovelluksille. Jatkossa iLife- ja iWork-sovelluksetkaan eivät siis enää päivittyisi vanhoissa laitteissa. Näin Apple näyttäisi luopuvan sovelluksilla rahastamisesta vain joitakin kuukausia ennen tuen päättymistä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut