Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Offline-käyttö tulee Instagramin Android-sovellukseen

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Instagram logoFacebookin vuosittaisessa San Josessa pidetyssä kehittäjäkonferensissa yhtiö on esitellyt sovellustensa uusia ominaisuuksia. Instagramin Android-sovellukseen uutena juttuna tulee offline-käyttö, kertoo TechCrunch.

Android-käyttäjät voivat selata syötteen kuvia, jotka sovellus on ladannut valmiiksi silloin, kun puhelimessa on ollut internet-yhteys. Käyttäjät voivat myös tykätä kuvista, kommentoida niitä ja lopettaa toisten seuraamisen. Sovellus tekee kyseiset toimenpiteet automaattisesti, kun internet-yhteys taas palaa puhelimeen.

Offline-tilassa voi myös tarkkailla profiileja, joissa on hiljattain vieraillut, sekä katsoa Explore-osiota ja omaa profiilia. Vielä ei ole kerrottu, tukeeko myös Instagram Stories -ominaisuus offline-käyttöä.

Instagramin offline-käyttö tulee Androidille päivityksen mukana. Sovelluksen voi ladata Googlen Play-kaupasta.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Vielä kun kommenteista katoaisivat turhat viestit joissa on vain tagatty jokin kaveri!. 😕