Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Spaces tuo keskustelukaverit lähelle virtuaalisina

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook Spaces.

Facebook Spaces.

Facebook on esitellyt uuden Spaces-sovelluksen Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseille. Spaces vie Facebook-kavereiden keskustelut virtuaalitodellisuuteen hauskan näköisten hahmojen avulla.

Facebook Spaces on sovellus, jossa käyttäjä voi omien kuviensa pohjalta luoda itsestään sarjakuvamaisen virtuaalihahmon, ja sen jälkeen ryhtyä keskustelemaan muiden virtuaalihahmojen kanssa ikään kuin samassa tilassa. Hahmojen keskinäisen jutustelun lisäksi käyttäjät voivat esimerkiksi piirtää kolmiulotteisia virtuaaliesineitä, katsoa 360 asteen videoita ja siirtää itsensä erikoisiin keskusteluympäristöihin.

Facebook Spaces -käyttäjät voivat myös soittaa videopuheluja Facebook Messenger -käyttäjille, jotka pääsevät puhelimensa näytön kautta kurkistamaan Spacesin virtuaalimaailmaan.

Facebook Spaces julkaistaan aluksi beetaversiona Oculus Rift- ja Oculus Touch -laitteille, ja se on saatavilla Oculuksen sovelluskaupasta.

Spacesin lisäksi Facebook esitteli myös uuden kehittäjille ja luovan alan ihmisille tarkoitetun Camera Effects -alustan. Sen avulla voidaan kameroille luoda erilaisia tehosteita ja suodattimia ja näin saada aikaan yksinkertaisia lisätyn todellisuuden ratkaisuja, jotka voivat esimerkiksi reagoida liikkuvaan kuvaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut