Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchat päivittyi – lisää villejä 3D-efektejä myös takakameran kuviin

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Snapchat World Lenses

Snapchatin kamerasovellus on jo pitkään piristänyt selfie-kuvaamista erilaisilla hurjilla filttereillä, ”linsseillä”, jotka ovat esimerkiksi tehneet käyttäjästä pitkäkielisen koiran tai laittaneet tämän yrjöämään sateenkaaria. Etupäässä linssit ovat toimineet juuri selfie-kuvaamisessa, joskin jonkin verran niillä on voinut muokata myös takakameran näkymiä. Uuden World Lenses -päivityksen myötä takakameralla kuvaaminen Snapchatissä saa kuitenkin ison uudistuksen.

World Lenses lisää takakameran näkymään erikoisia 3D-efektejä, joihin käyttäjä voi myös itse vaikuttaa. Käyttäjä voi esimerkiksi asettaa sateenkaaren tai oman Bitmoji-hahmonsa kuvaan ja siirtää tätä kolmiulotteisesti kameran näkymässä.

World Lenses -efektit saa esiin samaan tapaan kuin etukamerankin linssit, eli näpäytys kameranäkymään tuo laukaisunäppäimen rinnalle erilaisia linssejä selattavaksi. Sovellus ohjeistaa yksinkertaisilla animaatioilla, miten eri linssit toimivat.

Snapchatin Android-versio löytyy Google Playstä ja iOS-versio App Storesta.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut