Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Miellyttävätkö kuvat Instagramissa? Nyt voit tallentaa kuvia kansioihin

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Instagram tuo tällä viikolla saataville uuden ominaisuuden sovellukseensa. Käyttäjät voivat nyt tallentaa kuvia omiin kansioihinsa sovelluksessa. Viime joulukuussa Instagramiin tuli mahdollisuus tallentaa kuvia, minkä jälkeen 46 prosenttia palvelun käyttäjistä on tallentanut ainakin yhden kuvan. Nyt se on entistä helpompaa, kertoo Instagram blogissaan.

Käyttäjät voivat tallentaa kuvia suoraan jo luotuihin kansioihin tai tehdä kuvia varten uusia kansioita. Omat kansiot ja tallennetut kuvat ovat yksityisiä, joten kukaan muu ei näe niitä. Tallennetutu kuvat ja luodut kansiot löytyvät Profiili-välilehdeltä. Ennen päivitystä kuvia pysty tallentamaan, muttei niitä voinut lajitella kansioihin, vaan kaikki kuvat näkyivät samassa paikassa.

Uuden Instagram-päivityksen versionumero on 10.16 ja se on saatavilla Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS-laitteille Applen App Storesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. EK

    Mulla näkyy olevan versio 10.17 eli jopa uudempi eikä siinä ole tätä ominaisuutta. Eli eipä (taaskaan) toimi kaikilla nämä uudet kivat jutut.

Tuoreimmat jutut