Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft: Windows jo paikattu paljastuneilta haavoittuvuuksilta – huolehdi päivittämisestä

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Windows 10 logoMicrosoftin mukaan sen Windows-käyttöjärjestelmä on jo paikattu paljastuneilta Shadow Brokers -haavoittuvuuksilta.

Hakkeriryhmä Shadow Brokers paljasti tietoja haavoittuvuuksista viime viikon lopulla.

Microsoftin TechCrunchille antamien tietojen mukaan haavoittuvuudet on paikattu kaikissa Windows 7:ää uudemmissa versioissa, joissa on ajantasaiset päivitykset. Näin ollen Microsoft suositteleekin huolehtimaan päivitysten ajantasaisuudesta.

Shadow Brokersin julkaisemat haavoittuuvuudet ja hyökkäysmenetelmät ovat ilmeisesti vuotaneet Yhdysvaltojen NSA:lta eli Kansalliselta turvallisuusvirastolta. NSA:ta on kritisoitu hiljaisuudesta vuotaneiden työkalujen ympärillä. Se e esimerkiksi varoittanut asianosaisia työkalujen vuotamisesta siltä muihin käsiin.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Grunt

    Windows on suljettua koodia ja käyttäjä on pakotettu vain luottamaan sokeasti Microsoftin sanaan mitä koneessa tapahtuu sen ollessa käynnissä…

    Sanompa vaan. Ei ole tätä päivää tuo käyttis.

    • Suurta bisnestä

      Ios ja Android samanlaisia vakoilupesäkkeitä. Kaikki menee mainostajien ehdoilla.