Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Väitettyjä piirroskuvia Nokia 8:sta ja Nokia 9:stä – voisivatko ne näyttää tältä?

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.

Uusien Nokia-puhelinten odotus käy malttamattomana. Vielä toistaiseksi Nokia 6:ta suuremmista numeroista ei ole nähty kovinkaan varteenotettavia huhuja saati vuotoja, ja erittäin suurella varauksella kannattaa suhtautua myös näihin uusimpiin väitettyihin piirroskuviin Nokia 8:n ja Nokia 9:n väitetystä designista.

Kuvat on julkaissut Nokiapoweruser-sivusto, joka sai nimettömältä lähteeltä.

Kuvat kertovat erittäin pienistä näytönreunuksista molemmissa esitellyissä puhelimissa. Molemmissa näyttäisi olevan myös kaksi takakameraa. Nokia 9:ssä näyttö kattaa niin laajasti etupuolen, ettei erillistä sormenjälkitunnistinta näyttäisi ainakaan enää etupuolella olevan.

Toistaiseksi oikeastaan varmasti tiedetään ainoastaan vasta HMD Globalin aikovan julkistaa vielä lisää uusia Nokia-älypuhelimia tänä vuonna Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n jatkoksi. Kaikki muu on vielä epävarmaa ja enemmän tai vähemmän pelkkää spekulaatiota.

Esimerkiksi Nokia 8:sta on nähty aiemminkin myös Nokiapoweruserin julkaisemana toinen alta löytyvä piirroskuva, joka ei täsmää nyt nähdyn kanssa.

Nokiapoweruserin raportoimat tiedot Snapdragon 660 -järjestelmäpiiristä Nokia 7:ssä sekä Nokia 8:ssa ja Snapdragon 835:stä Nokia 9:ssä sen sijaan kuulostavat ainakin varsin loogisilta. Lisäksi kaksoiskameran löytyminen Nokia-huippupuhelimista ei olisi suuri yllätys.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. P9

    Turhanpäiväinen spekulaatio uutinen tämä.

  2. Yusa

    Ihan varmasti näyttävät jokseenkin tuolle. Samanlaisia saippuakoteloita kuin kaikki muutkin älyluurit.

  3. N4evr

    Tuo vanhempi kuva oli Nokia 5:sta.

Tuoreimmat jutut