Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Väitettyjä piirroskuvia Nokia 8:sta ja Nokia 9:stä – voisivatko ne näyttää tältä?

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.

Uusien Nokia-puhelinten odotus käy malttamattomana. Vielä toistaiseksi Nokia 6:ta suuremmista numeroista ei ole nähty kovinkaan varteenotettavia huhuja saati vuotoja, ja erittäin suurella varauksella kannattaa suhtautua myös näihin uusimpiin väitettyihin piirroskuviin Nokia 8:n ja Nokia 9:n väitetystä designista.

Kuvat on julkaissut Nokiapoweruser-sivusto, joka sai nimettömältä lähteeltä.

Kuvat kertovat erittäin pienistä näytönreunuksista molemmissa esitellyissä puhelimissa. Molemmissa näyttäisi olevan myös kaksi takakameraa. Nokia 9:ssä näyttö kattaa niin laajasti etupuolen, ettei erillistä sormenjälkitunnistinta näyttäisi ainakaan enää etupuolella olevan.

Toistaiseksi oikeastaan varmasti tiedetään ainoastaan vasta HMD Globalin aikovan julkistaa vielä lisää uusia Nokia-älypuhelimia tänä vuonna Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n jatkoksi. Kaikki muu on vielä epävarmaa ja enemmän tai vähemmän pelkkää spekulaatiota.

Esimerkiksi Nokia 8:sta on nähty aiemminkin myös Nokiapoweruserin julkaisemana toinen alta löytyvä piirroskuva, joka ei täsmää nyt nähdyn kanssa.

Nokiapoweruserin raportoimat tiedot Snapdragon 660 -järjestelmäpiiristä Nokia 7:ssä sekä Nokia 8:ssa ja Snapdragon 835:stä Nokia 9:ssä sen sijaan kuulostavat ainakin varsin loogisilta. Lisäksi kaksoiskameran löytyminen Nokia-huippupuhelimista ei olisi suuri yllätys.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. P9

    Turhanpäiväinen spekulaatio uutinen tämä.

  2. Yusa

    Ihan varmasti näyttävät jokseenkin tuolle. Samanlaisia saippuakoteloita kuin kaikki muutkin älyluurit.

  3. N4evr

    Tuo vanhempi kuva oli Nokia 5:sta.