Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta tulossa kovempaan käyttöön suunnattu Galaxy S8 Active

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Galaxy S7 Active.

Samsungilta odotetaan jälleen Active-versiota lippulaivamallistaan. Kuvassa Galaxy S7 Active.

Samsung on esitellyt useina vuosina lippulaivaälypuhelimestaan Active-version, joka on suunnattu hieman kovempaan käyttöön ja on perusmalleja kestävämpi. SamMobile kertoo, että Galaxy S8:n saisi myös Active-version, joka saattaa kuitenkin jäädä vain harvojen herkuksi.

Samsung SM-G892A, koodinimi Cruiser, tulee luultavasti myyntiin yksinoikeudella yhdysvaltalaisella AT&T-operaattorilla. Tarkempia tietoja laitteesta ei ole vielä vuotanut verkkoon, mutta Galaxy S8 Active on mitä luultavimmin MIL-STD-810 -sertifioitu niin kuin sen edeltäjätkin. MIL-STD-810 on Yhdysvaltain armeijan kehittämä testausmenetelmä, joka koostuu monista erilaisista ympäristökokeista.

Normaalisti Active-versiot ovat olleet teknisten tietojen valossa sisarmalliensa kanssa samalla viivalla. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, tuoko Samsung Active-versioonkin 18,5:9-kuvasuhteen näytön kaartuvilla reunoilla.

Samsungin lippulaivamallien Active-versiot on viime vuosina julkistettu kesäkuun alussa, joten puhelimen julkistus tapahtunee seuraavan parin kuukauden aikana.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. CyberAngel

    Ideaalinen puhelin änä vuonna (minulle)
    Samsung Galaxy Note 8 Active.