Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagramin tarinoihin taas uusia ominaisuuksia – jo suositumpia kuin Snapchat

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Instagram Stories -tarinaan voi nyt lisätä selfie-tarroja sekä tarrat voi kiinnittää videoissa.

Instagram Stories -tarinaan voi nyt lisätä selfie-tarroja sekä tarrat voi kiinnittää videoissa.

Instagramin 24 tuntia esillä pysyvien kuva- ja videojulkaisujen Stories-toiminto päivittyy jälleen uusilla ominaisuuksilla. Samalla Instagram kertoi Stories-käyttäjien määrän kasvusta. Se on nyt noussut suositummaksi kuin esikuvansa Snapchatin tarinat.

Uusia ominaisuuksia Instagramin tarinoissa ovat selfie-tarrat sekä tarrojen kiinnittäminen videoissa. Selfie-tarroilla voi lisätä kuvansa tarinajulkaisuun useampaan kertaan tai vaikkapa vaihtaa kasvoja kaverin kanssa kuvassa. Selfie-tarran pääsee lisäämään tarravalikkoon ilmestyneestä kamerakuvakkeesta.

Tarroja voi nyt myös kiinnittää video- ja bumerangitarinoissa haluamaansa kohtaan. Näin tarra ei ole enää videon päällä, vaan tavallaan osa sitä kiinnitettynä tiettyyn kohteeseen. Kiinnittäminen onnistuu pitämällä tarraa painettuna.

Lisäksi Instagram on lisännyt kaupunkikohtaisesti tarjottavat geotarrat neljään uuteen kaupunkiin: Chicagoon, Lontooseen, Madridiin sekä Tokioon.

Instagram kertoi Storiesilla olevan nyt 200 miljoonaa käyttäjää päivässä. Se on selvästi enemmän kuin koko Snapchat-sovelluksella, josta Instagram tarinoiden idean varasti ja kopioi suoraan itselleen. Snapchatilla oli sen tuoreimman ilmoituksen mukaan 161 miljoonaa päivittäistä käyttäjää.

Instagram lisäsi aiemmin tällä viikolla palveluunsa myös katselemisen jälkeen katoavat kuvat ja videoit yksityisviesteihin, kopioiden näin myös toisen keskeisen ominaisuuden Snapchatista.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi