Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen Kuvat päivittyi – mukana videonvakautus sekä uusia muokkausmahdollisuuksia

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Deep Blue -säädin Google Kuvissa.

Deep Blue -säädin Google Kuvissa.

Googlen Kuvat-sovellus on päivittynyt uuteen 2.13-versioon Android-käyttöjärjestelmällä. Uusi päivitys tuo mukanaan videonvakautuksen lisäksi joukon uusia filttereitä.

Google Kuvissa videoita voi nyt vakauttaa helposti avaamalla haluttu video ja tämän jälkeen valitsemalla vasemmasta alakulmasta vakautus.

Lisäksi Google on tuonut sovellukseen uusia yhdellä painalluksella toimivia dynaamisia filttereitä sekä mahdollisuuksia muokata värejä ja valaistusta. Esimerkiksi mukaan on tuotu uusi sinistä väriä syventävä säädin, jolla voi helposti parantaa taivas- ja vesikuviensa värimaailmaa.

Google Kuvien uuden version jakelu tapahtuu vaiheittain, joten kaikille uusi versio ei välttämättä ole vielä tullut tarjolle.

Google Kuvat on päivitettävissä Google Playn kautta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik1

    👍🏽 Hyvä Google!

  2. Åboy

    Mainio uudistus. Erikoista, että suoraan yksittäiseen väriin vaikuttaminen saadaan yleensä vain erillisten appien kautta, oli sitten kyseessä Android tai IOS.

Tuoreimmat jutut