Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Earth menee uusiksi – on jo aikakin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Google Earth menee uusiksi.

Google Earth menee uusiksi.

Google on kertonut järjestävänsä ensi viikon tiistaina, 18. huhtikuuta, tilaisuuden esitellääkseen uuden Google Earthin.

Google Earth on hakukonejätin palvelu, joka yhdistää satelliittikuvia ja mahdollistaa maapallon tutkimisen. Google Earth on jäänyt viime vuosina vähemmälle huomiolle osana Googlen lukemattomia eri sovelluksia.

Google Earthin uudistumisen yksityiskohdista ei ole vielä mitään tietoa. Maan päivää vietetään 22. huhtikuuta, eli vain päiviä Google Earthin uudistumisen jälkeen, mikä ei välttämättä ole sattumaa.

Google Earthin taantuminen näkyy muun muassa sen Apple iOS -sovelluksessa, jota ei ole vielä päivitetty 64-bittiseen aikaan ja näin ilman päivitystä se uhkaa pian lakata kokonaan toimimasta Apple-laitteissa. Mitä todennäköisimmin tämänkin epäkohdan Google aikoo nyt korjata päivittäessään samalla maapallopalveluaan laajemminkin.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi