Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotify saapuu Apple Watchiin yllättäen ulkopuolisella avustuksella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snowy Spotify Apple Watch

Apple Watchin sovellustarjontaa tarkastellessa yksi monien suosima sovellus on loistanut poissaolollaan, sillä virallista Spotify-sovellusta ei Applen älykellolle ole ollut tarjolla. Tilanne on kuitenkin muuttumassa, ja vieläpä varsin mielenkiintoisella tavalla.

Kehittäjä Andrew Chang esitteli aiemmin tänä vuonna beetavaiheessa olleen Apple Watch -sovelluksen nimeltä Spotty. Spotifyn omia ohjelmistorajapintoja hyödyntänyt sovellus oli täysin epävirallinen, mutta se mahdollisti Spotify-soittolistojen lataamisen kelloon offline-kuuntelua varten. Sovelluksen nimi ja Spotifyn iOS-sovellusta muistuttanut ulkoasu johtivat kuitenkin siihen, että Spotifyn lakimiehet lähestyivät Changia ja estivät sovelluksen julkaisun. Tämän seurauksena Chang muutti sovelluksensa ulkoasua ja vaihtoi sen nimeksi Snowy, mutta julkaisu edellytti vielä Spotifyn lupaa.

Spotify päätti lopulta kuitenkin hoitaa homma tyylikkäästi kotiin, sillä isompien laki- ja oikeussäätöjen sijaan yhtiö päätti ryhtyä yhteistyöhön Changin kanssa. Lopputuloksena Snowy on tulossa osaksi Spotifyn iOS-sovellusta, mikä tarkoittaa, että Spotify on saapumassa virallisesti myös Apple Watchille.

Chang kertoi tilanteesta Redditissä. Hänen mukaansa Spotifyn rajapinnat mahdollistivat Snowyn kehittämisen, mutta nyt sovellus voidaan viedä seuraavalle tasolle, kun käytettävissä ovat Spotifyn omat työkalut ja osaaminen. Aikataulua Chang ei vielä osannut arvioida, mutta virallinen Spotify-sovellus Apple Watchille on joka tapauksessa tulossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut