Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Käytätkö Dropboxia? Myös Android-versio sai nyt uuden erittäin kätevän toiminnon

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Dropboxin logo.Suosittu tiedostojen tallennus- ja jakopalvelu Dropbox on päivittänyt Android-sovellustaan. Mukaan tulee nyt mahdollisuus skannata asiakirjoja ja muita papereita.

Dropboxin skannaustoiminnot tulivat osaksi sen Apple iOS -sovellusta jo viime kesäkuussa, joten saapumisessa Androidille on vierähtänyt melko pitkä tovi. Nyt myös Androidilla voi Dropboxilla kuvata kameralla asiakirjan, jonka jälkeen Dropbox tekee kuvasta automaattisesti skannatun näköisen. Lisäksi voi helposti säätää esimerkiksi kontrastia luettavuuden vielä parantamiseksi tai rajata kuvaa. Skannatun asiakirjan voi tallentaa PNG-kuva- tai PDF-tiedostomuodossa.

Dropbox Business -käyttäjät saavat lisätoimintona vielä haun skannattujen asiakirjojen sisältämään tekstiin.

Vastaavia skannaustoimintoja on myös lukuisissa muissa sovelluksissa esimerkiksi Microsoftilta ja Adobelta tuntemattomampien nimien lisäksi.

Samassa yhteydessä nyt Dropbox on päivittänyt myös Paper-tekstinkäsittely- ja muistiinpanosovellustaan offline-tuella toimimaan ilman verkkoyhteyttä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi