Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi kiinalainen huippupuhelin julkistetaan 19. huhtikuuta – päivämäärälle varmistus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi vahvisti tilaisuuden 19. huhtikuuta.

Xiaomi vahvisti tilaisuuden 19. huhtikuuta.

Kiinalainen Xiaomi on vahvistanut järjestävänsä julkistustilaisuuden 19. huhtikuuta. Epäselväksi oheisesta ennakkokuvasta ei jää, että luvassa on uusien Mi 6 -lippulaivaälypuhelinten julkistus.

Kiinalaiskuvissa on aiemmin nähty kiiltäväpintainen musta väitetty Xiaomi Mi 6 Plus varustettuna kahdella kameralla.

Ominaisuuspaljastusten perusteella Mi 6:een tulisi edelleen 5,15 tuuman näyttö, kun Mi 6 Plussan näytön koko olisi 5,7 tuumaa. Molemmissa näyttötarkkuus olisi 1920×1080 pikseliä.

Lisäksi molemmista löytyisi myös Qualcommin uusi Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri. Snapdragon 835 -puhelimia on toistaiseksi julkistettu vasta vajaan parin kuukauden päästä myyntiin tuleva Sony Xperia XZ Premium sekä Samsung Galaxy S8, jossa tietyillä markkinoilla on Samsungin oman sijaan Qualcomm-piiri.

Koon, muistien ja akun kapasiteetin lisäksi Mi 6 ja Mi 6 Plus eroaisivat toisistaan takakameraltaan: Mi 6 Plussassa kameroita Sonyn kennolla olisi takana kaksin kappalein ja tarkkuus olisi 12 megapikseliä. Mi 6:ssa Xiaomi puolestaan luottaisi 19 megapikselin kameraan Sonyn uudella kennolla.

Vuotokuva Mi 6 Plussasta.

Vuotokuva Mi 6 Plussasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi