Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Surface Pro 5 tulossa pian – älä kuitenkaan odota mullistusta

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Microsoftin Surface Pro 4.

Microsoftin nykyinen Surface Pro 4.

Microsoftin kevään laitejulkistukset lähestyvät. Surface Bookin uudistumisen ympärillä on epäselvyyttä eikä muistakaan uutuuksista ole vielä vuotanut kovin tarkasti yksityiskohtia.

Yksi Microsoftin uutuuksista tulee olemaan seuraaja Surface Pro 4:lle, loogisesti Surface Pro 5.

Kiinassa Surface Pro 5 on jo sertifioitu, mikä kertoo julkistuksen lähestymisestä. Pitkään Microsoftia tiiviisti seuranneen Paul Thurrottin mukaan Surface Pro 5 ei tule olemaan dramaattinen päivitys. Surface-virtaliitäntä tulee pysymään ennallaan, minkä lisäksi suoritin laitteen sisuksissa on vaihtumassa uuteen sukupolveen Intelin Kaby Lake -arkkitehtuurilla.

Surface Pro 5:een on huhuttu myös USB-C-liitäntöjä. Niitä voidaankin nähdä mukana, vaikka ne eivät perinteistä Surface-liitäntää olisikaan korvaamassa.

Microsoft voi myös mahdollisesti yllättää esimerkiksi ainakin uudenlaisilla Surface-lisävarusteilla. Viime syksynäkin julkistettu pöytätietokone Surface Studio pysyi varsin hyvin poissa huhuista ja vuodoista ennen julkistustaan.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi