Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus-käyttäjien tunteet kuumentuvat: missä viipyy päivitys?

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

OnePlus 2.

OnePlus 2.

OnePlus-puhelimista on tullut nopeasti suosittuja erityisesti varhaisten omaksujien keskuudessa. Uusimmat viime vuoden OnePlus 3 ja OnePlus 3T -puhelimet ovat päivittyneet kiitettävästi, ja ovat nyt jo Android-versiossa 7.1.1 Nougat.

OnePlus 2:lle ja OnePlus X:lle Nougat-päivitystä ei kuitenkaan ole kuulunut, mikä on saanut niiden käyttäjät liikkeelle. OnePlus 2:lle päivitystä vaaditaan ”adressilla” Thunderclap-joukkoistussivustolla.

OnePlus X:lle Nougatia ei nähtäne jatkossakaan, sillä sen Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri rajaa sen suoraan tuettavien laitteiden ulkopuolelle. OnePlus X:n tuorein päivitys on viime marraskuulta. OnePlus 2 sai juuri hiljattain OxygenOS 3.5.8 -päivityksen, jonka myötä myös Android-tietoturva nousi maaliskuun päivitystasolle, mutta päivitys jatkoi edelleen Marshmallow-versiona. OnePlus on itse luvannut aiemmin tuoda Nougatin myös OnePlus 2:lle, mutta ei ole viime aikoina asiaa mitenkään kommentoinut.

OnePlus 3 ja 3T saivat oman Nougat-päivityksensä juuri ja juuri viime vuoden puolella, kuten OnePlus oli myös luvannut. Suuren päivityksen kiirehtiminen julkaistavaksi ennen vuodenvaihdetta johti myös pieniniin ongelmiin päivityksessä, jotka piti korjata seuraavalla korjauspäivityksessä.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Janne Granström

  Oneplus3 saa ihan mukavasti päivityksiä, hölmöä vanhaa luuria muutenkaan pitää ku op3 on erittäin edullinen ja tehojenkin vuoksi päivitys kannattaa. Op ei ole luuri sellaiselle jota ei kiinnosta uudet mallit. Op on tehokäyttäjille.

 2. Matti

  Sama juttu täälläkin. Samsung on lupaillut Nougatia myös S6-puhelimille, mutta toistaiseksi mitään ei ole kuulunut.

  • TS

   Varsin pätevä syy, minkä takia Samsungin laitteet jäävät tänä päivänä kauppaan. Mainittakoon esimerkiksi Huawei, jonka Android 6.0 -käyttöjärjestelmäversiolla alunperin julkaistuista laitteista P9 (399e), P9 Plus (599e), P9 Lite (229e), Honor 8 (345-399e) ja varmaankin kuukauden sisällä Honor 7 Lite (149e) kaikki porskuttavat jo Android 7 -päivityksellä.

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tää OnePlus 2 taitaa olla melkoinen murheenkryyni noiden päivitysten suhteen. Muistelisin, että OnePlus lupaili marshmallowiakin tälle melko aikaisin, mutta yhtäkkiä yhtiö lopetti kokonaan kommentoinnin ja päivitys myöhästyi useita kuukausia. OnePlussan omalla forumilla käytiin melko tunteikasta keskustelua aiheesta.

  Eikös OnePlussalta lähtenyt osa käyttiskehittäjistä kiitämään ja siellä taitaa olla melkoinen resurssipula tällä hetkellä.

  Tosin, eihän OnePlus ole koskaan mitään päivitystakuuta antanutkaan muulle kuin ensimmäiselle OnePlus -mallille.