Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kyllästynyt prosentteihin? Tämä sovellus näyttää akun varaustilan tyylikkäästi

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Seuraatko puhelimesi akun varaustilaa prosenttien avulla? Energy Bar -niminen sovellus tarjoaa vaihtoehtoisen tavan seurata varaustilan laskemista tai nousemista. Sovellus hyödyntää puhelimen ylälaitaa, josta se tekee palkin, jonka mitta vastaa näytön leveyttä.

Sovelluksen ilmaisversiossa käyttäjälle on tarjolla vain ohuempi palkki, joka sijoittuu näytön ylälaidassa olevien tietojen, kuten verkkoyhteyksien laadun, yläpuolelle. 2,22 euroa maksavassa täysversiossa on tarjolla myös koko ylälaidan peittävä palkki, jonka päällä näkyvät sitten muut tiedot.

Ilmaiseversiossa tarjolla oleva ohut palkki.

Täysversiossa väriä saa koko ylälaidan paksuudelta.

Sovellukseen voi asettaa haluamansa värit kuvaamaan akun varaustilaa. Tässä esimerkissä palkki on punainen, kun akun varaustila on 0-25 prosenttia, oranssi, kun varaustila on 25-50 prosenttia, keltainen, kun varaustila on 51-75 prosenttia ja vihreä, kun varaustila ylittää 76 prosenttia. Täysversiossa on tarjolla myös liukuväri, joka on nähtävissä yläpuolella olevissa kuvissa.

Sovellus on ladattavissa Androidille Googlen Play-kaupasta. 

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi