Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotify ei enää päivity Windows-puhelimissa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Spotify Windows-puhelimessa.Spotify ajaa alas tukeaan Windows-puhelimille. Spotify-sovellus pysyy edelleen saatavilla ja toiminnassa Windows-puhelimissa, mutta ei tule saamaan enää lainkaan uusia ominaisuuksia päivityksenä. Asiasta uutisoi myös MSPoweruser.

Jatkossa Spotify saa Windows-puhelimissa vain kriittisiä tietoturvapäivityksiä.

Spotify Windows-puhelimilla ei saa siis jatkossakaan palvelun uusia ominaisuuksia, joita viime ajoilta ovat olleet esimerkiksi uudistettu Spotify Discover, tai esimerkiksi juoksemiseen räätälöidyt soittolistat tai personoidusti uusista kiinnostavista julkaisuista kertova toiminto.

Spotify on tähänkin asti päivittynyt Windows-puhelimissa heikosti – kuukausia tai jopa vuosia muiden versioiden perässä. Näin nyt kerrottu käytännössä vain vahvistaa jo tapahtuneen päivitystuen päättymisen.

Windows-puhelinten sovellustuki heikkenee nykyisin lähes päivittäin. Viime aikojen kovin isku on ollut Facebook Messengerin toiminnan loppuminen Windows Phone -versioissa. Facebook-viestittely onnistuu enää vain uudemmalla Windows 10 Mobilella.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut