Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen uusi sovellus nyt ladattavissa: Clips lupaa tehdä videoiden muokkaamisesta helppoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Clips

Apple Clips.

Applen uusi, pari viikkoa sitten esitelty Clips-videomuokkaussovellus on nyt tullut ilmaiseksi ladattavaksi App Storesta.

Clips mahdollistaa erityisesti videoiden mutta myös kuvien pikaisen kuvaamisen, muokkaamisen ja lataamisen eri sosiaalisen median palveluihin, kuten Facebookiin, Instagramiin, YouTubeen tai Twitteriin. Eri videoita voi Clipsissä myös yhdistää pidemmäksi yhdeksi videoksi. Muokkaamalla Clipsillä voi videoihin lisätä erilaisia tyyliä muuttavia kuvasuotimia, tekstiä, emojeita ja muita koristeita sekä myös musiikkia, joka sovittuu videopätkän mittaiseksi.

Clipsillä voi luoda pisimmillään kokonaisuudessaan jopa 60 minuutin mittaisia videoita ja yksittäiset lisättävät videot voivat olla pituudeltaan 30 minuuttia.

Clipsin Live Titles -toiminnon avulla voi myös luoda helposti animoituja tekstityksiä vain puhumalla samalla, kun tallentaa videota. Tekstitykselle voi valita erilaisia tyylejä, jotka on kaikki ajastettu äänen mukaan.

Clips tunnistaa ja osaa ehdottaa automaattisesti videota lähetettäväksi yhteystiedoista löytyville muille henkilöille, jotka videolla esiintyvät.

Clips on yhteensopiva iPhone 5s:n tai uudemman, iPad Pron, iPadin (5. sukupolvi), iPad Airin tai uudemman, iPad mini 2:n tai uudemman ja iPod touchin (6. sukupolvi) kanssa ja edellyttää iOS 10.3:a tai uudempaa.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Marko

    Jos tuon linkin on tarkoitus viedä storeen, niin korjatkaa se sit oikeaksi.

    • Janne Laakso

      Kollegan puolesta korjattu, kiitokset kommentista!

Tuoreimmat jutut