Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Wolt laajenee Espooseen – ilmainen kotiinkuljetus huhtikuun ajan

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Wolt avaa palvelunsa huomenna Espoossa, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Ravintoruokaan keskittyvä yhtiö aloittaa toiminnan 20 ravintolan voimin eri Espoon kaupunginosissa. Tällä hetkellä Wolt toimii Helsingissä, Tampereella, Turussa, Tallinnassa ja Tukholmassa.

”Aloitamme runsaalla 20 ravintolalla, joista kaikista voi tilata kotiin, mukaan ja toimistolle. Kuljetamme aluksi Etelä-Espoossa Otaniemen, Olarin ja Matinkylän rajaamalla alueella, jolla asuu noin 70 000 ihmistä”, kertoo Woltin Suomen maajohtaja Lotta Wikman.

Woltin kuljetusalue koostuu Tapiolasta, Pohjois-Tapiolasta, Otaniemestä, Keilaniemestä, Olarista, Matinkylästä, Suurpellosta, Haukilahdesta ja Westendistä.

Yhtiö pitää huhtikuussa uusille asiakkaille Espoossa kampanjan, jonka ansiosta Wolt tarjoaa ruoan kuljetuksen ilmaiseksi huhtikuun ajan.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En usko menestykseen, Espoo ei ole edes oikea kaupunki, vaan kasa löyhästi rakennettuja lähiöitä, siinä tulee etäisyydet ja kustannukset pitkiksi!.