Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone 8 saattaa myöhästyä – julkistusta povataan loka-marraskuulle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.

Apple esittelee normaalisti uudet iPhone-älypuhelimet syyskuussa. Tänä vuonna tilanne saattaa olla kuitenkin toinen, sillä tuoreen raportin mukaan Apple saattaa järjestää julkistustilaisuuden vasta loka-marraskuussa. Economic Daily Newsin raportista uutisoi DigiTimes.

Tuleviin iPhone 8 -puhelimiin odotetaan suuria uudistuksia, mutta ne ovat myös tuoneet Applelle ongelmia. Tietojen mukaan ongelmia on tuottanut kaarevien OLED-näyttöjen laminointiprosessi sekä 3D-etukamera.

Aiemmin tänä vuonna kerrottiin, että Apple haluaisi puhelimien komponentit normaalia aikaisemmin tarkan laadunvalvonnan takia. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että Apple ei pääse normaaliin aikatauluun, vaikka komponenttien toimitukset ovat aloitettu tavanomaista aikaisemmin.

DigiTimes on aiemmin uutisoinut, että iPhone 8:n massatuotanto aloitetaan vasta syyskuussa, joten julkistusta ei tällöin ole järkevää pitää syyskuussa. Apple on normaalisti tuonut uudet iPhonet myyntiin parin viikon sisällä julkistuksesta ensimmäisissä maissa.

Apple esittelee todennäköisesti uudet iPhonet viimeistään marraskuussa, sillä joulusesonkina älypuhelinkauppa käy varsin vauhdikkaana.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Toivottavasti Nokia ehtii tuomaan lippulaivansa ennen sitä myyntiin ja aloittaa uuden nousun.

  Revenge of the oppressed 👊

  • Hendriks

   Nokia (HMD,) ei tule enää ikinä kilpailemaan Applen kanssa samoista markkinoista!.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Ei niin, koska Nokia takoo Applen takaisin maanrakoon, marginaalilaitteeksi, sinne minne se kuuluukin. 👊 Applen glory days on ohi pikapuoliin. Sen jälkeen Apple kilpailee korkeintaan Samsungin kanssa, kumpi niistä saavuttaa 4% markkinaosuuden. 🤣

    • Hendriks

     Ai tekee siis sen minkä Apple teki Nokialle?. 😂

     Realismia kehiin!. 😊

     • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      Kyllä. Fenixlinnun täytyy palaa noustakseen tuhkasta.
      Payback 👊

Tuoreimmat jutut