Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple Musiikki päivittyi ensimmäistä kertaa merkittävästi Androidilla

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Applen musiikkisovellus päivittyi myös Androidilla "iOS 10 -aikaan".

Applen musiikkisovellus päivittyi myös Androidilla ”iOS 10 -aikaan”.

Applen musiikkipalvelu on nykyisin saatavilla sovelluksena myös Androidille. Sovellus on nyt saanut ensimmäisen todella merkittävän päivityksensä, joka tuo Android-version Apple Musiikista ajan tasalle Apple-laitteiden viime syksyn iOS 10 -julkaisun kanssa.

Sovelluksen ulkoasu on päivityksessä mennyt lähes täysin uusiksi. Ilmeen ohella käyttöliittymää on myös uudelleenjärjestelty eri osioihin – omaan kirjastoon, suosituksiin, selattaviin vaihtoehtoihin sekä radioon. Mukaan on tullut myös uusia toimintoja, kuten tuki lyriikoille. Päivityksen versionumero on myös hypännyt versiosta 1.2.1 nyt versioon 2.0.

Apple Musiikki Androidille löytyy Google Playsta. Se on käytettävissä 4,99 euron opiskelija-, 9,99 euron tavallisella tai 14,99 euron perhetilauksella. Uudet käyttäjät saavat aluksi ilmaisen kokeilujakson.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut