Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android 7.1.2 julkaistu – korjauspäivitys nyt ladattavissa

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Android logoGoogle on julkaissut Android 7.1.2 -päivityksen käyttöjärjestelmälleen.

Android 7.1.2:ssa kyse on pienestä korjaus- ja ylläpitopäivityksestä, joka ei sisällä merkittäviä toiminnallisia uudistuksia. Sen sijaan mukana on korjauksia bugeihin, optimointeja sekä pieniä parannuksia operaattoreille ja käyttäjille.

Android 7.1.2 on jo saatavilla Googlen omille Pixel ja Pixel XL -puhelimille, LG:n Nexus 5X:lle, Huawein Nexus 6P:lle, Nexus Playerille sekä Pixel C:lle. Päivitys ei ole saapumassa jatkossakaan enää Nexus 6:lle tai Nexus 9:lle, joiden osalta tuoreimmaksi Android-versioksi on jäämässä nykyinen Android 7.1.1. Tietoturvapäivityksiä Nexus 6 ja Nexus 9 saavat vielä ainakin lokakuuhun asti.

Android 7.1.2:n asennustiedostot ovat jo ladattavissa ja jakelu verkon yli tapahtuvana tavallisena päivityksenä käynnistynyt. Tyypilliseen tapaan jakelu tapahtuu vaiheittain, minkä takia päivitys ilmestyy laitteille saataville vähitellen.

Android 7.1.2:n ensimmäinen beetatestiversio julkaistiin jo tammikuun lopulla.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi