Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Telegram päivittyi: uutuutena äänipuhelut

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

telegram logoViestisovelluksena suosiotaan kasvattanut Telegram on nyt laajentanut palveluaan äänipuheluilla. Äänipuhelut ovat päivityksenä tulleet saataville osana uutta 3.18-sovellusversiota Telegram-käyttäjille nyt läntisessä Euroopassa.

Telegram kertoo panostaneensa puhelujen turvallisuuteen, nopeuteen ja laatuun.

Turvallisuus pyritään saavuttamaan puheluiden salauksella alusta loppuun, laitteesta toiseen. Telegram viestii salauksesta neljällä emojilla, jotka näkyvät puhelun kummallekin osapuolelle: jos emojit ovat samat, on puhelu salattu onnistuneesti.

Telegram-puhelut kulkevat pääosin P2P-yhteydellä, ja vain erikoistilanteissa Telegramin omien palvelinten kautta.

Puheluiden laadun parantamiseen Telegram kertoo käyttävänsä tekoälyä ja neuroverkkoja, jotka oppivat jatkuvasti parantamaan verkon nopeuden, vasteaikojen ja pakettihäviöiden perusteella puheluiden laatua.

Telegramin asetuksista voi myös määritellä, keneltä haluaa puheluja vastaanottaa. Yksittäisten käyttäjien ohella tarjolla on myös mahdollisuus estää puhelut täysin. Toinen mainitsemisen arvoinen asetusmahdollisuus vähentää tiedonsiirron määrää 25-30 prosentilla tavanomaisesta.

 

 

 

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi