Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Puolessa tunnissa virtaa koko päiväksi” – OnePlus esitteli Dash Energy -juoman

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

OnePlus Dash Energy

Kiinalainen OnePlus mainostaa 3T-puhelimiensa Dash Charge -pikalatausta hehkuttamalla, kuinka puolen tunnin lataus antaa riittävästi virtaa koko päivän tarpeisiin. Nyt voi puhelimen lisäksi myös käyttäjä napata puolessa tunnissa virtaa koko päiväksi, nappaamalla tölkillisen OnePlussan Dash Energy -juomaa.

OnePlussan Dash Energy -juoma on tietysti aprillipila, mutta yhtiö on mennyt pilansa kanssa harvinaisen pitkälle, sillä energiajuomaa on oikeasti tölkitetty ja Android Centralin mukaan sitä tullaan aprillipäivänä jakamaan Lontoossa ja Intian Bangaloressa. Lisäksi eurooppalaiset voivat osallistua OnePlussan sivuilla arvontaan, jossa arvotaan muutama tölkki tätä harvinaista juomaa. Tosin ainakaan tätä kirjoitettaessa ei arvontaa vielä sivuilla näkynyt.

Dash Energy -juoman lisäksi OnePlus julkaisi myös Dash Charge -alennuskampanjan. USB-C-liitäntää käyttävä laturi johtoineen on tarjolla 15 prosenttia alle normaalihinnan. Yhden metrin johdolla paketti maksaa nyt 29,66 euroa ja 1,5 metrin johdon kanssa 33,91 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Charge

    Tänään oli myös Elisa kulmassa jaossa.

  2. Hendriks

    Energiajuomat ovat yksi iso pila, täyttä myrkkyä!. 👎😕

Tuoreimmat jutut