Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft tuo Galaxy S8:t myyntiin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Microsoft tekee mielenkiintoisen liikkeen, sillä se tuo eilen julkistetut Samsung Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimet myyntiin omissa liikkeissään ja verkkokaupassaan. Asiasta uutisoi MSPowerUser.

Lumioiden myynti on tippunut jatkuvasti eikä Microsoft ole laittanut enää juurikaan paukkuja puhelimiinsa. Jo aiemmin yhtiö on tehnyt Samsungin kanssa yhteistyötä tuomalla Office-ohjelmat esiasennettuina joihinkin Galaxy-älypuhelimiin.

Microsoft myy kaupoissaan Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimien Microsoft Edition -versioita. Laitteita voi ennakkotilata jo nyt Yhdysvalloissa ja ne tulevat siellä myyntiin 21. päivä huhtikuuta. Vielä ei ole tietoa, tulevatko puhelimet myyntiin Microsoftin kauppoihin muuallakin maailmassa.

Yhtiö kertoo, että Microsoft Edition -Galaxyihin on esiasennettuna Office-ohjelmat, OneDrive, Cortana, Outlook ja monet muut Microsoftin sovellukset. Puhelimet lienevät siis muuten täysin samanlaisia kuin muualta ostetut Galaxy S8 -puhelimet.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Jahas, seurava suupala? 👍👌👅

  2. Hendriks

    Ironista,. 😆

Tuoreimmat jutut