Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tyylikkäitä rannekelloja ja älykäs taskunauris – Samsung esitteli erikoisia Gear S3 -konsepteja

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Gear S3 Yvan Arpa konsepti

Älykellot ovat tulleet pitkän matkan ensimmäisistä nörttimäisistä rannedigivirityksistä, kun muodin merkitys kellomarkkinoilla on huomattu. Perinteiset muotitalot ovat esitelleet omia älykellojaan ja vastaavasti elektroniikkavalmistajat ovat tuoneet muodin mukaan älykelloihinsa. Viimeisimpänä Samsung on Sveitsin Baselworld-messuilla esitellyt uusia Gear S3 -kellokonsepteja, jotka tuovat muodin mukaan Samsungin Tizen-älykelloihin aivan uudella tavalla.

Samsung Gear S3 Yvan Arpa konsepti

Samsung esittelee Baselworldissa omaa älykellomallistoaan, jonka keskiössä on hiljattain julkaistu Gear S3. Näytillä on paitsi uusia ranneke- ja värimahdollisuuksia, myös täysin uusia kellokonsepteja. Samsung yhdisti voimansa sveitsiläisen luksuskellosuunnittelija Yvan Arpan kanssa, tuloksena kolme erikoista konseptia.

Samsung Gear S3 Yvan Arpa konsepti

Yksi konsepteista pohjautuu muotoilultaan Samsungin Gear S3 -älykelloon, mutta  sisältää perinteisen sveitsiläisen rannekellon sisukset, jotka läpinäkyvä kellotaulu paljastaa mielenkiintoisella tavalla. Toinen Yvan Arpan luomuksista pohjautuu Gear S3:n tekniikkaan ja Tizen-käyttöjärjestelmään, mutta laittaa muotoilun uusiksi, ja kolmantena on niin sanottu taskunauris, hybriditaskukello, joka yhdistää Gear S3:n elektroniikan sekä perinteisen viisarikellon.

Samsung Gear S3 Yvan Arpa konsepti

Sen lisäksi, että Samsung esittelee kellojaan ja uusia konsepteja messuilla, se myös julkaisee Gear S2:lle ja Gear S3:lle Value Pack -päivityksen. Päivitys muun muassa parantaa kellon omien sovellusten, kuten S Healthin ja muistutusten toimintaa ja tuo lisää sisältöä kelloihin.

Samsung Gear S3 Yvan Arpa konsepti

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi