Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässäkö syy Nokia-puhelinten odotukseen: kunnianhimoinen suunnitelma

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6.

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6.

HMD julkisti Mobile World Congressissa neljä puhelinta; Nokia 3:n, Nokia 5:n, Nokia 6:n ja Nokia 3310:n. Tuolloin yhtiö kertoi, että puhelimet tulevat markkinoille vuoden toisella neljänneksellä eli huhti-kesäkuussa. Uutisoimme, että uutuudet saapuisivat myyntiin touko-kesäkuun vaihteessa. NokiaPowerUser kertoo, että syy odotukselle on varsin kunnianhimoinen.

HMD näyttäisi varastoivan uusia puhelimiaan suurta julkaisua varten. Yhtiö suunnittelee julkaisevansa Nokia 3-, Nokia 5- ja Nokia 6 -puhelimet samaan aikaan 120 eri maassa. Kyseessä on siis varsin kunnianhimoinen suunnitelma, sillä kyseessä on vielä varsin nuori ja pieni yhtiö. Toki HMD:n yhtiökumppanit, Nokia ja Foxconn, auttavat julkaisussa.

Näillä näkymin suuri julkaisu tapahtuisi toukokuussa, jolloin kuluttajat ympäri maailmaa voisivat hankkia uusia Nokia-Android -älypuhelimia. Julkaisu voi kuitenkin tapahtua hieman eri aikaan eri maissa.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tässä toistetaan Nokian virheitä!. 😕

  • Kez

   Höpöhöpö. Nokian virhe viimeisinä vuosina oli pirin pitkät aikaillut julkaisun ja myyntikuntoon välillä ja silloinkin laitteet tulivat myyntiin vain muutamassa maassa.

   • Kez

    Ja muuten vihaan autocorrectia laitteessa kuin laitteessa.

   • Hendriks

    Niin, tätä juuri tarkoitin?. 🙄

    Tässä on vain erona se, että julkaistaan useammassa paikkaa samaan aikaan, mutta innostus on jo ehtinyt hiipumaan!.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tää tulee lyömään Applen ja Samsungin maanrakoon.
  Nokia ottaa takaisin sen, mikä siltä vajaa kymmenen vuotta sitten riistettiin.
  Nokia strikes BACK! 👊 Eikä kukaan voi mitään.

  • Hendriks

   🤔👍😂😂

 3. Juha

  Tämän vuoden lopussa 1% markkinaosuus, ensi vuoden lopussa 2%. Ja se on oikein hyvä nousu, vaikka jonnet luulevat kymmenien prosenttien hyppäysten oken mahdollisia ykskaks.

Tuoreimmat jutut