Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messenger päivittyy – nyt voit reagoida kavereidesi viesteihin

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Facebookin pikaviestipalvelun Messengerin tuorein päivitys tuo kaksi uutta merkittävämpää uudistusta sovellukseen, kertoo Facebook tiedotteessaan. Nyt kavereiden viesteihin voi reagoida, ja ryhmäkeskusteluissa viestin voi suunnata erikseen tietylle henkilölle.

Viestiin reagoiminen

Jos kaverisi sattuu laittamaan sinulle esimerkiksi hauskan kuvan, voi siihen nyt reagoida Facebookin sovelluksesta ja selainversioista tutuilla hymiöillä. Reagoidakseen tiettyyn viestin käyttäjän täytyy painaa viestiä pitkään ja valita jokin reaktioista. Kun joku reagoi sinun viestiisi, näet lyhyen animaation reaktiosta.

Sovelluksessa voit myös nähdä, millä tavalla kukin ryhmän jäsen on reagoinut viestiin. Reaktiot toimivat niin kahdenkeskisissä kuin ryhmäkeskusteluissa. Käyttäjät voivat reagoida niin viesteihin, kuviin, videoihin, GIF-kuviin kuin muihin hymiöihinkin.

Kaverin mainitseminen ryhmäkeskusteluissa

Jatkossa Messengerissä voi ryhmäkeskusteluissa suunnata viestin tietylle ryhmän jäsenelle. Henkilön voi merkata viestiin kätevästi laittamalla @-merkin henkilön nimen eteen. Tällöin Facebook Messengerin viestiääni on erilainen, jotta käyttäjä tietää, että ryhmässä on sanottu jotakin erityisesti häntä koskevaa. Muut ryhmän jäsenet saavat normaalin ilmoituksen viestistä.

Päivityksen jakelu alkaa tänään ja saapuu eri laitteisiin ympäri maailmaa seuraavien päivien aikana.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi