Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin työkalu paljastui: vaihda helposti Macista Surfaceen

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Mac to Surface Assistantin tarkoitus on helpottaa tietokoneen vaihtoa.

Mac to Surface Assistantin tarkoitus on helpottaa tietokoneen vaihtoa.

Microsoft on kehittänyt työkalun, jolla siirtyminen Macista Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuun Surfaceen helpottuu.

Mac to Surface Assistant -sovellus löytyi Microsoftin sivuilta, joilta se näyttää sittemmin olevan poistettu. Todennäköisesti Microsoftin tarkoitus on julkistaa työkalu vasta myöhemmin – esimerkiksi uusien Surface-tietokoneiden yhteydessä.

Työkalu on kuitenkin edelleen halukkaiden ladattavissa esimerkiksi Softpedian kautta.

Mac to Surface Assistant mahdollistaa siirrettäväksi haluttujen kansioiden valitsemisen. Lopputuloksena on yksi pakattu zip-tiedosto, jonka voi helposti siirtää ulkoisen levyn avulla Surfacelle.

Myös Apple on tarjonnut toisinpäin Windowsista Maciin siirtymistä helpottavaa työkalun, kuten myös nykyisin sovellusta siirtymiseksi Androidista iPhoneen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tradenomi

  Macbookien epäonnistuneen uudistumisen jälkeen paremminkin Dell XPS 13 tai 15 alle ja Ubuntu Linux esiasennettuna ja hinta alenee vielä satasen.

  Windows EI sovi nykypäivän vaatimuksiin lähtien tietoturvasta ja yksityisyydestä. Snowdenin muistio.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Linuxpsykoosit! 😨

   • ahmazinedad

    Jahas jahas, sinä jälleen. Minulla on tuo Dellin xps 13 Ubuntulla (tilasin JH compoutersin kautta) ja kylläkin kiitän kaikkia jotka ”psykoosissaan” minulle Linuxia suosittelivat kun Macbookit menivät ihan plörinäksi. Niissä uusissa ei ole edes USB-portteja

  • Hendriks

   Tradenomi ei sovi nykypäivän työelämän vaatimuksiin!. (tai ei koskaan ole sopinut.). 😂

   • SaravonPekka

    Sitä ollaan selvästi huumorimiehiä!

Tuoreimmat jutut