Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen mysteerilaite paljastui – olikin vain tylsä kulkutunnistin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Apple kulkutunnistin

Apple mysteerilaite paljastuikin vain tylsäksi kulkutunnistimeksi.

Vaikka iPhonet paljastuvat nykyään jo kauan ennen julkistustilaisuutta, joitain laitteita Apple pystyy pitämään salassa paremmin. Aiemmin laitteesta paljastui, että kyseessä on jonkinlainen langaton laite. Nyt BusinessInsider on paljastanut Applen mysteerilaitteen vain kulkutunnistimeksi, joka avaa ihmisille ovia. FCC julkaisi laitteesta liudan tietoja ja kuvia.

Kulkutunnistin toimintaa kerrotaan seuraavasti:

”Kun kulkutunnisteen vie tunnistimen lähelle, sen väri muuttuu vihreäksi ja toistaa äänen, jos tunnisteella on pääsy kyseiseen paikkaan. Mikäli ei ole, tunnistin muuttuu punaiseksi ja toistaa toisenlaisen äänen.”

Apple näyttäisi jättävän HomeKit-alustaa tukevien älylukkojen tekemisen muille valmistajille, joten kyseinen kulkutunnistin tulee luultavasti vain Applen omaan käyttöön sen omissa rakennuksissa – kuten pian avautuvassa uudessa pääkonttorissa Apple Parkissa. Ensimmäiset työntekijät pääsevät hommiin Apple Parkiin jo ensi kuussa, mutta viimeiset rakennustyöt saataneen valmiiksi syksyllä.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi