Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Momento luo kuvista ja videoista GIF-kuvia

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Momento

Momento GIFs -sovellus tuo iOS-käyttäjän kuvat ja videot kätevästi GIF-muotoon. Ilmaisella sovelluksella voi myös muokata tekemiä GIF-kuviaan ennen kuin ne tallennetaan tai jaetaan eri sosiaalisen median palveluissa.

Momento muokkaa automaattisesti videot GIF-muotoon. Se kerää myös automaattisesti useammasta kuvasta oman GIF-pätkän, jos lyhyen ajan sisään on otettu useita kuvia samasta hetkestä.

Tässä esimerkki GIF-kuvasta, joka on koottu useammasta kuvasta, jotka on otettu samasta tilanteesta.

GIF-kuvan nopeutta voi muuttaa ja kuvaan voi lisätä erilaisia suodattimia.  Ilmaisversiossa on tarjolla jonkun verran erilaisia kuvaan liitettäviä tarroja, mutta kaikki tarrat saa käyttöön ostamalla 3,99 euron Pro-version. GIF-kuvaan voi lisätä myös tekstiä ja erilaisia efektejä – tosin jälkimmäiset ovat tarjolla vain Pro-versiossa.

Ilmaisversion kuviin tulee Momento-vesileima, mutta siitä pääsee eroon 1,99 euron hintaan. Momento GIFs -sovelluksen voi siis ladata iOS-laitteelle Applen App Storesta. Se vaatii toimiakseen vähintään iOS 10.0 -käyttöjärjestelmäversion.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi