Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Netflix lisäsi kätevän ominaisuuden palveluunsa – mutta vasta vain harvoille

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Netflixissä valitut käyttäjät voivat jo päästä ohittamaan avausesittelyt.

Netflixissä valitut käyttäjät voivat jo päästä ohittamaan avausesittelyt.

Netflix testaa palvelussaan yksinkertaista, mutta hyödyllistä uutta toimintoa – mahdollisuutta ohittaa ohjelmien alkuesittelyt Skip Intro -painikkeella, kertoo BGR.

Valitettavasti toistaiseksi kyseessä on vasta rajattu testi, joten useimmille käyttäjille ominaisuus ei vielä näy. Ilmeisesti Netflix testaa ominaisuutta pääsääntöisesti myös vasta verkkoversiossaan, ei vielä ainakaan laajasti sovelluksissa. Lisäksi ohitusmahdollisuus ei ole tarjolla kuin valituissa ohjelmissa, joiden joukossa on Netflixin omien sarjojen lisäksi kuitenkin muitakin ohjelmia.

Netflixin edustaja kommentoi CNN:lle testin olevan yksi sadoista, joita Netflix suorittaa. ”Seuraamme, mikä parantaa ja mikä ei paranna katselukokemusta”, kommentoi Netflixin edustaja.

Uuden ominaisuuden saaneet käyttäjät ovat kuitenkin kommentoineet sitä innostuneesti sosiaalisessa mediassa, joten ominaisuus saattaa hyvinkin laajentua tulevaisuudessa laajemmallekin käyttäjäkunnalle. Ominaisuuden myötä on helppo hypätä yli avausesittelyt katsottaessa esimerkiksi sarjoja useita jaksoja putkeen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Calileon

  Mulla on tuo ollut käytössä reippaan pari viikkoa. Varsin mukava ominaisuus kun katsoo jonkin sarjan tuotantokautta yhteen putkeen.

 2. Hendriks

  Huolestuttavaa, kuinka moni vain katselee jotain aivotonta viihdettä Netflixistä eikä sivistä itseään vapaa-ajallaan!. 😕

  • Sammy

   Moni suoriutuu molemmista.

   Ja koska maailmalla tarjolla oleva sivistystaso ei näytä enää kasvavan, kypsemmässä iässä olevan ei tarvitse muuta kuin keksiä viihdykettä itselleen.

  • Marko

   Olet oppikirja esimerkki aivottomasta ihmisestä johon ei mikään määrä sivistystä auta.

Tuoreimmat jutut