Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yllättävän nimen antoivat: Google kehittää myös taimen-puhelinta

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Googlen uusi logoGoogle kehittää kolmatta, suurikokoisempaa puhelinta jo tiedettyjen Pixelin ja Pixel XL:n seuraajien lisäksi, kertoo lähteisiinsä perustuen Droid-Life-sivusto.

Suomalaisittain mielenkiintoista puhelimessa, josta ei toistaiseksi ei tiedetä vielä mitään tarkempaa, on sen koodinimi: taimen. Google on yllättäen lainannut puhelimelleen kehitysajan nimen suomen kielestä. Nimi seuraa joka tapauksessa Googlen kala-aiheisten koodinimien linjaa.

Pixelin ja Pixel XL:n suorien seuraajien koodinimiksi ovat myös paljastuneet walleye ja muskie, jättihauki ja valkosilmäkuha.

Ilmeisesti uutta taimen-nimeä kantavaa puhelinta kehitetään jokseenkin erillään kahdesta muusta, mutta tarkemmat yksityiskohdat ovat hämärän peitossa. Kooltaan puhelimen pitäisi olla kahta muuta uutuutta suurempi, eli kenties myös kookkaampi kuin Pixel XL, jossa on jo 5,5 tuuman näyttö.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. spi va

  Venäjää tuo on.

  • Calileon

   Venäjäksi TAJMEN ei TAIMEN…

 2. Hendriks

  Suomen kielestä??. 🙄

  ”The taimen (Hucho taimen), also known as Siberian taimen and Siberian salmon, is a species of fish in the salmon family (family Salmonidae) of order Salmoniformes.” 😓