Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Moto Mod tuo fyysisen näppäimistön Moto Z -puhelimeen

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Keyboard Mod Moto Z -puhelimelle.

Motorola esitteli Moto Z -puhelimen yhteydessä Moto Mods -lisävarusteet, jotka kiinnittyvät puhelimeen ja tuovat esimerkiksi jykevyyttä äänentoistoon tai lisää virtaa puhelimeen. Nyt Indiegogossa kerätään rahaa Keyboard Mod -lisävarusteelle, joka tuo fyysisen näppäimistön Moto Z -käyttäjien saataville. 

Uudessa Moto Modissa on viiden rivin fyysinen näppäimistö, joka muuntaa Moto Z -puhelimen ”tuottavaksi minitietokoneeksi”. Laitteeseen sisällytetään mahdollisesti myös akku, jonka avulla puhelin saa lisää virtaa. Näppäimistön avulla puhelimen saa parhaimmillaan 45 asteen kulmaan.

Näppäimistöön on sisällytetty useita pikakomentoja, joten esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuu myös näppäimistöllä. Näppäimet ovat kaarevia ja ne erottaa myös pimeässä LED-taustavalaistuksen ansiosta. 

Näppäinten pitäisi kestää yli 200 000 painallusta, joten ne tuskin hajoavat kovinkaan nopeasti käytettäessä. Näppäimistön liukumekanismi on tehty kestämään yli 100 000 liu’utusta.

Uusi Moto Mod tulee saataville mustana, valkoisena ja kultaisena. Näiden lisäksi Indiegogossa on yksinoikeudella tarjolla Livermorium Starter Edition, jossa on käytetty väreinä mustaa ja turkoosia. Keyboard Modin hinnat lähtevät 60 dollarista eli 56,45 eurosta ilman postikuluja. Erikoisversio maksaa 200 dollaria eli reilut 188 euroa. Laitteen jälleemyyntihinta tulee olemaan 120 dollaria eli vajaat 113 euroa. Näppäimistöstä tuskin nähdään ääkkösellistä versiota. Laitetta toimitetaan kuitenkin ympäri maailmaa.

Moto Modin eri värivaihtoehdot.

Näppäimistön eri pikakomennot.

Moto Modin erikoisversio.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi