Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvapaljastus: Tällainen on Samsungin uusi 360-kamera

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsungin uusi 360-kamera.

Samsungin uusi 360-kamera.

Samsungin uusi 360-kamera on paljastunut sen käytyä Yhdysvaltain viestintäviranomaisen FCC:n testeissä.

Alkuperäinen Samsungin Gear 360 irroitettavissa olevalla kolmijalalla.

Alkuperäinen Samsungin Gear 360 irroitettavissa olevalla kolmijalalla.

Kuvat paljastavat uuden kameran poikkeavan alkuperäisestä Gear 360:stä ainakin rakenteeltaan. Mahdollisesti kolmijalalla varustettavasta pallosta on nyt siirrytty yhteen palaan, ja kamerasta saa sen pidemmän muodon ansiosta vankemman otteen. Uutuus kulkee SM-R210-mallikoodilla.

Teknisiä tietoja uudesta ”Next Gear 360:stä” ei vielä tiedetä.

Hiljattain julkisuuteen tuli kuitenkin tietoa Gear 360 Prosta. Samsung järjesti MWC-messujen yhteydessä Samsung Mobile Enterprise Summit -tapaamisen, jossa yhtiön edustajat esittelivät, miten sen mobiiliratkaisuja voidaan hyödyntää yritysmaailmassa. Samsungin tiedotteen mukaan Suk-Jea Hahn, Samsung Electronicsin maailmanlaajuisesta B2B-tiimistä vastaava apulaisjohtaja, esitteli Knox Configure -pilvipalvelun sekä uuden Gear 360 Pro -kameran. Kamerasta ei kuitenkaan löytynyt sen enempää kuvaa kuin muutakaan materiaalia.

Gear 360 Pro voi hyvin nähdä päivänvalon myös 29. maaliskuuta, jolloin Samsung julkistaa vihdoin uuden Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelimensa.

Lue tästä Gear 360 -arvostelumme!

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut