Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus esitteli erikoisversion huippupuhelimestaan – hyvin rajattu erikoiserä

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3T colette edition

OnePlus on tänään esitellyt erikoisversion OnePlus 3T -puhelimestaan. Kuten ennakkoon jo ounasteltiin, kyseessä on ranskalaiselle Colette-muotimyymälälle suunnattu erikoisversio. Hyvin rajallisesti tarjolle tulevan erikoisversion voi ostaa vain Colettelta, Pariisista.

OnePlus 3T colette edition

OnePlussan mukaan muotimyymälä Coletten kanssa toteutetut OnePlussan pop-up -myymälät Pariisissa ovat olleet hyvin suosittuja, joten yhtiöt päättivät jatkaa yhteistyötä 3T-erikoisversion kanssa. Coletten 20-vuotisjuhlien kunniaksi valmistettu OnePlus 3T colette edition on väritykseltään täysin musta, ja näin poikkeaa aiemmista 3T-malleista, jotka ovat olleet tarjolla Gunmetal- ja Soft Gold -väreissä. Tallennustilaa erikoisversiossa on 128 gigatavua ja värityksen lisäksi erikoisversion tunnistaa takakuoreen kaiverretusta colette-tekstistä.

OnePlus 3T colette edition

Erikoisversiota tulee tarjolle vain 250 kappaletta ja hintaa sillä on 479 euroa. Nopeimmat ostajat saavat mukaan myös OnePlussan Bullet-kuulokkeet. Laite tulee myyntiin vain Coletten myymälässä Pariisissa ja myynti alkaa 21. maaliskuuta kello 11.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut