Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nikkei: Tulevan huippu-iPhonen näyttö vähemmän kaareva kuin Samsungilla – ei erikoistoimintoja

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Gabor Baloghin kuvittelema konsepti tulevasta iPhonesta.

Gabor Baloghin kuvittelema konsepti tulevasta ”iPhone X:stä”.

Applen on pitkään huhuttu esittelevän ensi syksynä uuden huippu-iPhonen, joka käyttää reunoiltaan kaarevaa OLED-näyttöä. Nikkei Asian Review -sivuston mukaan näytön reunat kaareutuvat rauhallisemmin kuin Samsungin Galaxy S7 edgessä, eivätkä tarjoa mitään erikoistoimintoja.

Reunoiltaan kaarevat OLED-näytön Applelle toimittaa Nikkein mukaan Samsung. Siinä missä Samsungin muutamissa edge-malleissa käytetyt näytöt sisältävät erikoistoimintoja, kuten pienoissovelluksia ja pikavalikkoja, ei tulevaan iPhoneen ole tällaisia tulossa, vaan muutos on puhtaasti kosmeettinen. Syyksi reunojen vähäiselle kaartumiselle Nikkein lähde kertoo näyttöjä suojaavien lasien valmistusvaikeudet.

Applen odotetaan esittelevän syksyllä täysin uuden iPhone-mallin, joka käyttää aiemmista malleista poikkeavaa näytön kokoa. Näytön käytössä olevan osuuden läpimitaksi kerrotaan 5,2 tuumaa. Näytön hyvin kapeiden reunusten ansiosta isolla näytöllä varustettu iPhone tullee ulkomitoiltaan olemaan lähellä nykyisiä 4,7-tuumaisia malleja.

Viime aikoina on huhuissa välillä myös tyrmätty puheet kaarevasta näytöstä, mutta Nikkein lähteen mukaan suora näyttö tarkoittaisi OLED-näytön suomien mahdollisuuksien hukkaamista. iPhonen kehitystyö on kuitenkin edelleen käynnissä, eikä lopullisia ratkaisuja vielä ole tehty.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut